Bucuk İlkokulu

Vizyon: Ülkemizin eğitim-öğretim sürecinde AB standartlarını yakalayıp, Geçmişini bilen, geleceğini kendi belirler öngörüsünü kılavuz edinen mutlu bireyler yetiştirmek.

Misyon: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Başarılar: eTwinning Okulu Etiketi,Avrupa eTwining Kalite Etiketi,Ulusal eTwinning Kalite Etiketi,Beyaz Bayrak,Okulum temiz Sertifikası,Esafety Bronze Label

Saatler: 08.00/18.00
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler: Halk Oyunları,Satranç Külübü,Oryantiring Takımı, Akıl ve zeka oyunları, karate, ku
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Erasmus+ Projeleri,eTwinning Prpjeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: LET´S SING AND DANCE ON THE WORLD AUTISM AWARENESS DAY,I SEE THOURGH YOUR EYES

WEB - https://bucukilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Fevzi Çakmak Mah.154.Sok.No2 SİNCAN/ANKARA

Öğretim Şekli :ikili

Yerleşim Yeri - Fevzi ÇAKMAK Mah.154.sok.No:2 Yenikent Sincan ANKARA

Adres - Fevzi Çakmak Mah.154.Sok.No2 SİNCAN/ANKARA

Ulaşım Sincan Merkezine dolmuş ve 503 nolu EGO otobüsleri çalışmaktadır.Ankara Ulus-Sıhhiye arasındada hem dolmuş hem de 504 ve 557 nolu EGO otobüsleri bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Sincan İlçesine 12 km ,Ankara Ulus Sıhhiye´ye 30km dir