Yeni Nesi Eğitim Atölyeleri/New Generation Training Workshops

Yeni Nesi Eğitim Atölyeleri/New Generation Training Workshops

Okulumuz öğretmenlerinden  öğretmeni Ali BAKLA'nın yürütücülüğünde ilerleyen "Yeni Nesi Eğitim Atölyeleri/New Generation Training Workshops" eTwinning projesi başlamıştır. Proje Türkiye'den sekiz öğretmen, Azerbaycan'dan bir öğretmen ile çalışmalarını sürdürecektir

24.01.2021 2318

HEDEFLER:

1) Öğrencilerin problemlere disiplinler arası bir bakış açısıyla bakmalarını ve bütüncül bir eğitim yaklaşımı ile bilgi ve beceri kazanmalarını desteklemek.

2) Etkinliklerle öğrencilerin zeka gelişimine, yaratıcılığına ve akademik başarısına katkıda bulunmak.

3) Öğrencilerin yaratıcı düşünmelerini, geçmişle gelecek arasında bağ kurmalarını ve sosyal bir birey olmalarını desteklemek.

4) Öğrencilerin el becerisi gerektiren etkinliklerde başarılı olmalarını sağlamak.

5) Öğrencilerin çevrelerini daha iyi anlamalarına, analitik düşünme becerilerini, problem çözme ve baş etme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak.

6) Öğrencilerin merak duygularını ortaya çıkararak, bilimin temel amacı olan evren hakkında araştırma ve gözlem yöntemiyle tahminlerde bulunmalarını sağlamak.

7) Öğrencilerin bilgiyi, araştırmayı ve bilgiyi aramayı sevmelerini, bilgeliği aramalarını, doğru, mutlu ve ahlaklı bir yaşam sürme çabalarına ve doğru bilgiye ulaşma çabalarına katkıda bulunmak.