Okulumuz öğretmenlerinden Döne GÖKTÜRK KAYAHAN 'ın yürüttüğü FUNNY LESSONS WITH WEB2 TOOLS  e Twinning projesi sizlerle

Okulumuz öğretmenlerinden Döne GÖKTÜRK KAYAHAN 'ın yürüttüğü FUNNY LESSONS WITH WEB2 TOOLS e Twinning projesi sizlerle

Web2 Araçlarıyla Eğlenceli Dersler

Bilgi ve iletişim teknolojilerindeki hızlı ve sürekli değişimin etkilediği alanlardan biri de eğitimdir. Teknolojideki hızlı gelişmeler ve değişimler neticesinde mevcut eğitim yöntem ve tekniklerinde değişiklik yapma ihtiyacı hissedildi. Günümüzde öğrenci, doğrudan öğrenene verilmek yerine, bilgi edinme, analiz etme, sentezleme ve bilgiyi kendi hızı ve bireysel farklılıkları doğrultusunda kullanmada aktiftir. yardım eder. Bu anlamda öğretmenlerin ve öğrencilerin web2 araçlarını doğru kullanmaları önemlidir. Projemizde 6-11 yaş arası öğrencilerimize web2 araçlarını tanıtmak, projemizdeki web2 araçlarını nasıl kullanacakları konusunda bilgilendirmek, teknolojiyi verimli ve etkin kullanmak hedeflenmektedir.

09.04.2021 163

09-04-2021